Menu od 100,- zł/os. + VAT
Bufet zimny
Półmisek włoskich wędlin (baleron włoski, salami, szynka parmeńska, włoska mortadela) z suszonymi pomidorami, kaparami i oliwkami
Pasztet domowy z chrzanem i żurawiną
Rostbef z grillowanymi warzywami
Caprese ze świeżą bazylią, oliwą i kremowym octem balsamicznym
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Tatar z wędzonego łososia z cebulką, koperkiem, cytryną i czarnym sezamem
Kompozycja serów z orzechami i owocami
Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami cherry, ogórkiem, serem gorgonzola i marynowaną gruszką w sosie miodowo-musztardowym
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Sałatka z mixem sałat, łososiem wędzonym na gorąco i sosem koperkowym
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet gorący
Meksykańska zupa z kurczakiem, kukurydzą i pieczoną papryką
Okoń nilowy smażony na maśle
Grillowana polędwiczka wieprzowa w sosie z leśnych grzybów
Lasagne z grillowanymi warzywami i sosem pomidorowym
Bukiet warzyw z wody
Puree ziemniaczane
Ryż podsmażany z ziołami
Słodkości
Mini tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą
Mus czekoladowy z sosem owocowym i płatkami czekolady
Panna cotta
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Tort bezowy z owocowym serkiem mascarpone, sosem z czarnej porzeczki i świeżymi owocami
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda niegazowana
Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy elastyczne, serwetki)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (zastawa, sztućce itp.)
Wypożyczenie stołów pod bufety
Przygotowanie bufetów oraz odbiór sprzętu
Obsługa kelnerska