Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Coctail party


Wyjątkowe spotkania, wernisaże. Profesjonalnie, elegancko, zawsze na najwyższym poziomie 

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu od 65,- zł/os. + 8 % VAT

Bufet zimny
Przekąski: 3 szt./os.
Roladki z naleśnika z łososiem, białym serkiem i świeżym szpinakiem
Mini croissanty z twarożkiem i warzywami
Mini tortille z grillowaną piersią kurczaka, warzywami i sosem coctailowym
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami z żurawiną i natką pietruszki
Wolno pieczona polędwiczka wieprzowa pieczona w boczku z musem chrzanowym i marynowanymi grzybkami
Mix kanapeczek: 3 szt./os.
Kanapeczki z pasztetem domowym, żurawiną, chrzanem i natką pietruszki
Kanapeczki z pastą z pieczonych batatów, czerwonej papryki z fetą
Kanapeczki z grillowaną cukinią, humusem i nachosami
Kanapeczki z polędwicą, pomidorkami cherry i kiełkami

Słodkości 2 szt./os.
Mini tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą
Mus czekoladowy z sosem owocowym i płatkami czekolady
Panna cotta
Mini bezy Pavlova
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym

Napoje zimne
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko)
Woda mineralna niegazowana

Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy elastyczne, serwetki)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (zastawa, sztućce,szkło itp.)
Wypożyczenie stołów pod bufety
Wypożyczenie stołów coctailowych
Przygotowanie bufetów oraz odbiór sprzętu
Obsługę kelnerską

Uroczysta kolacja


Kolacja, lampka wina na koniec konferencji. Smacznie i uroczyście.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu od 100,- zł/os. + VAT

Bufet zimny
Półmisek włoskich wędlin (baleron włoski, salami, szynka parmeńska, włoska mortadela) z suszonymi pomidorami, kaparami i oliwkami
Pasztet domowy z chrzanem i żurawiną
Rostbef z grillowanymi warzywami
Caprese ze świeżą bazylią, oliwą i kremowym octem balsamicznym
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Tatar z wędzonego łososia z cebulką, koperkiem, cytryną i czarnym sezamem
Kompozycja serów z orzechami i owocami
Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami cherry, ogórkiem, serem gorgonzola i marynowaną gruszką w sosie miodowo-musztardowym
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Sałatka z mixem sałat, łososiem wędzonym na gorąco i sosem koperkowym
Pieczywo mieszane
Masło

Bufet gorący
Meksykańska zupa z kurczakiem, kukurydzą i pieczoną papryką
Okoń nilowy smażony na maśle
Grillowana polędwiczka wieprzowa w sosie z leśnych grzybów
Lasagne z grillowanymi warzywami i sosem pomidorowym
Bukiet warzyw z wody
Puree ziemniaczane
Ryż podsmażany z ziołami

Słodkości
Mini tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą
Mus czekoladowy z sosem owocowym i płatkami czekolady
Panna cotta
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Tort bezowy z owocowym serkiem mascarpone, sosem z czarnej porzeczki i świeżymi owocami

Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda niegazowana

Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy elastyczne, serwetki)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (zastawa, sztućce itp.)
Wypożyczenie stołów pod bufety
Przygotowanie bufetów oraz odbiór sprzętu
Obsługa kelnerska

Przyjęcie weselne


Zabawa do rana, pyszne i zdrowe jedzenie. Baw się ze swoimi gośćmi, my zadbamy o całość.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1

Wino musujące na powitanie

Bufet zimny
Półmisek włoskich wędlin (baleron włoski, salami, szynka parmeńska, włoska mortadela) z suszonymi pomidorami, kaparami i oliwkami
Pasztet domowy z chrzanem i żurawiną
Rostbef z grillowanymi warzywami
Caprese ze świeżą bazylią, oliwą i kremowym octem balsamicznym
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Tatar z wędzonego łososia z cebulką, koperkiem, cytryną i czarnym sezamem
Kompozycja serów z orzechami i owocami
Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami cherry, ogórkiem, serem gorgonzola i marynowaną gruszką w sosie miodowo-musztardowym
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Sałatka z mixem sałat, łososiem wędzonym na gorąco i sosem koperkowym
Pieczywo mieszane
Masło

Danie gorące
Rosół z naleśnikowymi kluseczkami i natką pietruszki
Grillowana polędwiczka wieprzowa w sosie z leśnych grzybów
Bukiet warzyw z wody
Puree ziemniaczane

Drugie danie gorące
Gulasz wieprzowo-drobiowy
Grillowane warzywa
Kopytka

Trzecie danie gorące
Barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym

Słodkości
Mini tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą
Mus czekoladowy z sosem owocowym i płatkami czekolady
Panna cotta
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Owoce filetowane
Tort bezowy z owocowym serkiem mascarpone, sosem z czarnej porzeczki i świeżymi owocami

Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda niegazowana

Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy elastyczne, serwetki)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (zastawa, sztućce itp.)
Wypożyczenie stołów pod bufety
Przygotowanie bufetów oraz odbiór sprzętu
Obsługa kelnerska