Menu 1 od 90,- zł/os.
Dania z grilla
Mięsa
Kiełbasa wiejska
Kaszanka wiejska z cebulką
Pierś z kurczaka w orientalnych przyprawach
Karkówka w piwie, czosnku ze świeżymi ziołami i szalotką
Warzywa
Cukinia z oliwą ziołową i bazylią
Kukurydza z masłem chili
Ziemniaki z masłem czosnkowym
Dodatki: ketchup, musztarda, dip czosnkowy
Bufet zimny
Sałatka z kolorowych sałat z pomidorkami cherry, ogórkiem i sosem miodowo-musztardowym
Sałatka z pieczonymi ziemniakami, ogórkiem kiszonym i cebulką
Menu 2 od 90,- zł/os.
Dania z grilla
Mięsa
Karkówka w piwie, czosnku ze świeżymi ziołami i szalotką
Żeberka wieprzowe w sosie bbq ze świeżymi ziołami
Kiełbasa wiejska
Skrzydełka w piwie, czosnku ze świeżymi ziołami
Szaszłyk z polędwiczki wieprzowej z cebulą, papryką i boczkiem
Warzywa
Cukinia z oliwą ziołową i bazylią
Kukurydza z masłem chili
Ziemniaki z masłem czosnkowym
Sery
Oscypek z żurawiną
Camembert z czosnkiem, suszonymi pomidorami i świeżą bazylią
Dodatki: ketchup, musztarda, dip czosnkowy
Menu 3 od 90,- zł/os.
Dania z grilla
Mięsa
Karkówka w piwie, czosnku ze świeżymi ziołami i szalotką
Kiełbasa wiejska
Pstrąg z masłem czosnkowym, koperkiem i sokiem z limonki
Szaszłyk z polędwiczki wieprzowej z cebulą, papryką i boczkiem
Warzywa
Mix grillowanych warzyw (cukinia, pieczarki, papryka, cebula, marchewka)
Ziemniaki z masłem czosnkowym
Dodatki: ketchup, musztarda, dip czosnkowy
Danie gorące
Żurek na wędzonce z ziemniakami
Podana cena zestawów obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób.
W cenę wliczony jest transport na terenie Marek.
Dania zimne, desery dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować). Dania z grilla mogą być dostarczone do samodzielnego grillowania lub gotowe dostarczane ciepłe w termoporcie (nie trzeba nic podgrzewać, wystarczy przełożyć na półmiski, talerze).
Wypożyczenie zastawy stołowej dla 20 osób to koszt 200,- zł:
talerze (przekąska, danie główne, deserowe), bulionówka + spodek, filiżanka + spodek, sokówka, sztućce (widelce, noże, łyżki, widelczyki, łyżeczki)
Zastawa jednorazowa koszt 150,- zł
Wypożyczenie podgrzewaczy/kociołków do zupy to koszt 70,- zł/szt.