Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Catering Wielkanocny

Odpocznij w święta, zamów catering świąteczny. Czerp przyjemność z chwil spędzonych z rodziną.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu świąteczne 2024 gramatura cena
Przystawki
Półmisek jajek faszerowanych (z majonezem i szczypiorkiem, z pieczarkami, z łososiem wędzonym na gorąco) półmisek 15 połówek 35,00 zł
Tatar  z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem półmisek 5 porcji (10szt.) 70,00 zł
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym półmisek 5 porcji (10szt.) 70,00 zł
Roladki schabowe po warszawsku półmisek 5 porcji (10szt.) 70,00 zł
Pasztet wieprzowo-drobiowy (wieprzowina, indyk, kaczka) foremka ok. 800 g 40,00 zł
Wolno pieczone plastry schabu karkowego z sosem tatarskim półmisek ok. 500 g 60,00 zł
Sałatka tradycyjna warzywna miseczka 500 g 30,00 zł
Sałatka śledziowa z marynowaną gruszką, selerem naciowym i czerwoną cebulą miseczka 500 g 35,00 zł
Tymbaliki z kurczaka z jajkiem przepiórczym półmisek 5 porcji (10szt.) 70,00 zł
     
Dania gorące do podgrzania
Zupy    
Żurek wielkanocny na białej kiełbasie z wędzonką i ziemniakami 1 litr 45,00 zł
Krem z białych warzyw z chrzanem i chipsem z boczku 1 litr + 100 g 40,00 zł
     
Dania gorące    
Bigos świąteczny z kiełbasą jałowcową 1 kg 40,00 zł
Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów z podsmażanymi buraczkami (min. 4 porcje) ok. 300 g/porcja 30,00 zł
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami i podsmażanymi buraczkami (min. 4 porcje) ok. 300 g/porcja 35,00 zł
Zrazy wieprzowe z boczkiem, cebulą w sosie własnym z pieczarkami (min. 4 porcje) ok. 300 g/porcja 30,00 zł
     
Słodkości
Tort bezowy z krem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami ok. 0,9 kg 80,00 zł
Tort bezowy z krem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami ok. 1,8 kg 130,00 zł

Minimalne zamówienia to 200,00 zł. Koszt dostawy jest ustalany indywidualnie.

Zamówienia przyjmujemy do 22 marca. Dostawa jest realizowana 30 marca w godz. 10:00 - 14:00

Przyjęcie Wielkanocne

Poczuj atmosferę Świąt Wielkanocnych w pracy. Odpręż się i rozsmakuj w naszych potrawach.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 od 90,- zł/os. + VAT
Bufet zimny
Jajka faszerowane ze szczypiorkiem i majonezem
Jajka faszerowane z pieczarkami i wiosennymi warzywami
Tymbaliki z piersi kurczaka z warzywami
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Roladki schabowe po warszawsku
Śledzie w oleju lnianym z cebulką
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane

Dania gorące
Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem

Słodkości
Mazurek kajmakowy z bakaliami i czekoladą
Sernik tradycyjny z bakaliami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem

Napoje
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana

Podane minimalne ceny obowiązują przy zamówieniu dla minimum 100 osób.
Podane ceny obejmują:

- Wypożyczenie zastawy stołowej
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska (zależna od ilości osób)
- Transport

Catering Wielkanocny

Świąteczne potrawy, życzenia i świąteczna atmosfera.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 2 od 110,- zł/os. + 8 % VAT
Bufet zimny

Jajka faszerowane ze szczypiorkiem i majonezem
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym na gorąco
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Mięsa pieczone (schab w majeranku, boczek z lubczykiem i czosnkiem, karkówka)
z sosem tatarskim i marynatami
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem chrzanowym
Roladki schabowe po warszawsku
Mix sałat z pieczonym boczkiem, sosem czosnkowym i jajkiem przepiórczym
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Dania gorące
Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem
Pieczone białe kiełbaski w czosnku i majeranku z podsmażaną cebulką
Polędwiczki wieprzowe w sosie chrzanowym
Kopytka z podsmażaną cebulką
Bukiet surówek
Słodkości
Mazurek kajmakowy z bakaliami i czekoladą
Sernik tradycyjny z bakaliami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem
Keks z bakaliami
Napoje
Świeżo parzona kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana

Menu 3 od 130,- zł/os. + 8 % VAT
Bufet zimny

Jajka faszerowane: ze szczypiorkiem i majonezem, z tuńczykiem, z pastą z zielonego groszku
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Wolno pieczony schab karkowy z sosem tatarskim
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem chrzanowym
Półmisek swojskich wędlin (szynka, baleron, kaszanka, kiełbasa) z marynatami
Sałatka brokułowa z kurczakiem i sosem czosnkowym
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Dania gorące
Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Zrazy wieprzowe w sosie chrzanowym
Krokiety z pieczarkami
Buraczki zasmażane
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Słodkości
Mazurek kajmakowy z bakaliami i czekoladą
Pascha wielkanocna
Sernik z rodzynkami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem i cukrem pudrem

Podane minimalne ceny obowiązują przy zamówieniu dla minimum 100 osób.
Podane ceny obejmują:

- Wypożyczenie zastawy stołowej
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska
- Transport