Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Catering Wielkanocny

Odpocznij w święta, zamów catering świąteczny. Czerp przyjemność z chwil spędzonych z rodziną.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Oferta dla Klientów indywidualnych wkrótce.

Przyjęcie Wielkanocne

Poczuj atmosferę Świąt Wielkanocnych w pracy. Odpręż się i rozsmakuj w naszych potrawach.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 od 90,- zł/os. + VAT
Bufet zimny
Jajka faszerowane ze szczypiorkiem i majonezem
Jajka faszerowane z pieczarkami i wiosennymi warzywami
Tymbaliki z piersi kurczaka z warzywami
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Roladki schabowe po warszawsku
Śledzie w oleju lnianym z cebulką
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane

Dania gorące
Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem

Słodkości
Mazurek kajmakowy z bakaliami i czekoladą
Sernik tradycyjny z bakaliami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem

Napoje
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana

Podane minimalne ceny obowiązują przy zamówieniu dla minimum 100 osób.
Podane ceny obejmują:

- Wypożyczenie zastawy stołowej
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska (zależna od ilości osób)
- Transport

Catering Wielkanocny

Świąteczne potrawy, życzenia i świąteczna atmosfera.

Proponujemy:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 2 od 110,- zł/os. + 8 % VAT
Bufet zimny

Jajka faszerowane ze szczypiorkiem i majonezem
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym na gorąco
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Mięsa pieczone (schab w majeranku, boczek z lubczykiem i czosnkiem, karkówka)
z sosem tatarskim i marynatami
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem chrzanowym
Roladki schabowe po warszawsku
Mix sałat z pieczonym boczkiem, sosem czosnkowym i jajkiem przepiórczym
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Dania gorące
Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem
Pieczone białe kiełbaski w czosnku i majeranku z podsmażaną cebulką
Polędwiczki wieprzowe w sosie chrzanowym
Kopytka z podsmażaną cebulką
Bukiet surówek
Słodkości
Mazurek kajmakowy z bakaliami i czekoladą
Sernik tradycyjny z bakaliami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem
Keks z bakaliami
Napoje
Świeżo parzona kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana

Menu 3 od 130,- zł/os. + 8 % VAT
Bufet zimny

Jajka faszerowane: ze szczypiorkiem i majonezem, z tuńczykiem, z pastą z zielonego groszku
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Wolno pieczony schab karkowy z sosem tatarskim
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem chrzanowym
Półmisek swojskich wędlin (szynka, baleron, kaszanka, kiełbasa) z marynatami
Sałatka brokułowa z kurczakiem i sosem czosnkowym
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Dania gorące
Żurek wielkanocny na wędzonce z białą kiełbasą, ziemniakami i jajkiem
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Zrazy wieprzowe w sosie chrzanowym
Krokiety z pieczarkami
Buraczki zasmażane
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Słodkości
Mazurek kajmakowy z bakaliami i czekoladą
Pascha wielkanocna
Sernik z rodzynkami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem i cukrem pudrem

Podane minimalne ceny obowiązują przy zamówieniu dla minimum 100 osób.
Podane ceny obejmują:

- Wypożyczenie zastawy stołowej
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska
- Transport