Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Catering Świąteczny

Odpocznij w święta, zamów catering świąteczny. Czerp przyjemność z chwil spędzonych z rodziną.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu świąteczne 1 dla 10 osób 1500,- zł
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Tatar z łososia wędzonego z koperkiem i cebulką
Roladki schabowe po warszawsku
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Ryba po grecku
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą

Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem wigilijnym
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku
Buraczki zasmażane

Menu świąteczne 2 dla 10 osób 1600,- zł
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Łosoś na parze w galarecie
Roladki schabowe po warszawsku
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Ryba po grecku
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą

Bufet gorący
Zupa grzybowa z łazankami
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Buraczki duszone w miodzie

Menu świąteczne 3 dla 10 osób 1600,- zł
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Roladki z łososia wędzonego z serkiem ziołowym
Plastry wolno pieczonego schabu karkowego z sosem tatarskim
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Ryba po grecku
Tymbaliki drobiowe z warzywami
Sałatka tradycyjna warzywna

Bufet gorący
Krem z leśnych grzybów z grzankami
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Bigos świąteczny z kiełbasą jałowcową
Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym

Proszę zapoznać się z poniższymi informacjami.
Oferta dostępna jest dla Klientów indywidualnych i zamówienia są realizowane 24 grudnia do godz. 13:00.
Podana cena obowiązuje dla zamówień 10 osób. Minimalne zamówienia jakie realizujemy to 10 osób. W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek. W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie.
Dania zimne dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować). Naczynia odbieramy od Państwa po świętach.
Dania gorące są dostarczane w pojemnikach "GN", w których można podgrzewać potrawy. Dania gorące należy podgrzać we własnym zakresie.
Dostawy zamówień są realizowane na poziom "0". W przypadku braku windy koszt wniesienia jest ustalany indywidualnie.
 

Wigilia firmowa

Świąteczny catering, dania wigilijne i opłatek. Zorganizujemy przyjęcie świąteczne dla Twoich pracowników.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 od 100,- zł/os. netto + 8 % VAT (cena dla minimum 100 osób)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Tymbaliki rybne z warzywami
Ryba po grecku
Łosoś na placuszkach ziemniaczanych serkiem koperkowym
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane

Bufet gorący
Barszcz czerwony z pasztecikiem z pieczarkami i podsmażaną cebulką
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi

Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi i czekoladą
Sernik tradycyjny z rodzynkami i skórką pomarańczową

Napoje
Wigilijny kompot z suszu
Woda mineralna
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Menu 2 od 120,- zł/os. netto + 8 % VAT (cena dla minimum 100 osób)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Śledź w śmietanie z jabłkiem
Tatar z łososia wędzonego z koperkiem i cebulką
Ryba po grecku
Kompozycja ryb wędzonych
Karp w galarecie z warzywami
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka z mixem sałat, łososiem wędzonym na gorąco i sosem koperkowym
Pieczywo mieszane

Bufet gorący
Zupa grzybowa z łazankami
Pierogi z kapustą i leśnymi grzybami
Polędwica z dorsza w sosie porowym z miodową marchewką
Kotleciki z ryb morskich w sosie koperkowym

Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Szarlotka z cynamonem i cukrem pudrem
Sernik tradycyjny z rodzynkami i skórką pomarańczową

Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Wigilijny kompot z suszu
Woda mineralna
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Podane ceny menu obejmują:
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Wypożyczenie stołów na bufety
- Wypożyczenia stołów cocktailowych 10 szt.
- Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Obsługa kelnerska
- Transport

Przyjęcie świąteczne

Przyjęcie świąteczne to świetny czas na podsumowanie roku. Będzie pysznie.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu od 140,- zł/os. netto + 8 % VAT (cena dla minimum 100 osób)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Carpaccio z buraka z kozim serem i kiełkami
Łosoś atlantycki na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Ryba po grecku
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Plastry wolno-pieczonego schabu karkowego z sosem tatarskim i marynowanymi grzybkami
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Pieczywo mieszane

Bufet gorący
Krem z leśnych grzybów z oliwą truflową i parmezanem
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Sandacz w sosie porowym z miodową marchewką
Buraczki zasmażane
Kopytka maślane z koperkiem

Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi
Sernik tradycyjny z rodzynkami i skórką pomarańczową

Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Wigilijny kompot z suszu
Woda mineralna
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Menu od 140,- zł/os. netto + 8 % VAT (cena dla minimum 100 osób)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju lnianym
Śledź po kaszubsku
Łosoś atlantycki na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Ryba po grecku
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Półmisek mięs pieczonych (schab w ziołach, indyk w majeranku, czosnku z wędzoną papryką, boczek w majeranku z lubczykiem) z marynatami, chrzanem i żurawiną
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Pieczywo mieszane

Bufet gorący
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Polędwica z dorsza w sosie porowym z miodową marchewką
Kotleciki z ryb morskich w sosie koperkowym z miodową marchewką
Buraczki zasmażane
Kopytka maślane z koperkiem

Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi
Sernik tradycyjny z rodzynkami i skórką pomarańczową

Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Wigilijny kompot z suszu
Woda mineralna
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie zastawy stołowej
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
Obsługa kelnerska (zależna od ilości osób)
Transport