Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Catering Świąteczny

Odpocznij w święta, zamów catering świąteczny. Czerp przyjemność z chwil spędzonych z rodziną.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

gramatura cena
Przystawki
Śledzie w oleju z cebulką pojemnik 200 g 22,00 zł
Śledzie w śmietanie z czerwona cebulką pojemnik 250 g 26,00 zł
Śledzie po kaszubsku pojemnik 250 g 30,00 zł
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem półmisek 5 porcji 70,00 zł
Roladki z wędzonego łososia z serkiem ziołowym półmisek 5 porcji 70,00 zł
Pasztet wieprzowo-drobiowy foremka ok. 800 g 35,00 zł
Ryba po grecku półmisek ok. 700g 48,00 zł
Sałatka tradycyjna warzywna miseczka  500 g 30,00 zł
Sałatka śledziowa z selerem naciowym miseczka  500 g 35,00 zł
Dania do podgrzania
Wigilijny czerwony barszcz 1 litr 25,00 zł
Zupa grzybowa z łazankami 1 litr + 150 g 45,00 zł
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi (minimum 20 szt.) szt. 1,50 zł
Bigos świąteczny z podgrzybkami i kiełbasą jałowcową 1 kg 40,00 zł
Uszka z podgrzybkami 250 g 25,00 zł
Miruna panierowana w sosie koperkowym z miodową marchewką (min. 4 porcje) ok. 300 g/porcja 35,00 zł
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku z podsmażanymi buraczkami i sosem z leśnych grzybów  (min. 4 porcje) ok. 300 g/porcja 30,00 zł
Kaczka confit z modrą kapustą i karmelizowanymi jabłkami (min. 4 porcje) ok. 300 g/porcja 35,00 zł
Staropolskie zrazy wieprzowe z podgrzybkami i cebulą (min. 4 porcje) ok. 300 g/porcja 30,00 zł
Słodkości
Tort bezowy z krem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami ok. 0,9 kg 80,00 zł
Tort bezowy z krem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami ok. 1,8 kg 130,00 zł
 

Minimalne zamówienia to 200,- zł. Potrawy są dostarczane na zastawie jednorazowej. Koszt dostawy jest ustalany indywidualnie.

Bardzo dziękujemy za duże zainteresowanie naszą ofertą. Jednocześnie informujemy, że nie przyjmujemy więcej rezerwacji.

Wigilia firmowa

Świąteczny catering, dania wigilijne i opłatek. Zorganizujemy przyjęcie świąteczne dla Twoich pracowników.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1       70,- zł/os. netto + 8 % VAT
Bufet zimny
Kanapeczki bankietowe ze śledziem i cebulą czerwoną
Kanapeczki bankietowe z łososiem wędzonym na zimno, ogórkiem i koperkiem
Kanapeczki bankietowe pastą z tuńczyka i natką pietruszki
Śledź po kaszubsku
Mini tatar z wędzonego łososia z cebulką, koperkiem i pomidorkami cherry
Ryba po grecku
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka makaronowa z tuńczykiem, szparagami i szczypiorkiem
Słodkości
Kluski z makiem, bakaliami i pomarańczą
Placek makowy z bakaliami i lukrem
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Mini tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą

Cena menu skalkulowana jest dla minimum 30 osób.
Potrawy w formie finger food dostarczane są na zastawie jednorazowej.

Menu 2 od 80,- zł/os. netto + 8 % VAT (cena uzależniona od ilości osób)
Bufet zimny
Śledź z cebulką w oleju
Śledź w śmietanie z czerwoną cebulą
Ryba po grecku
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Sałatka makaronowa z tuńczykiem, szparagami i szczypiorkiem
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Barszcz czerwony z uszkami
Pierogi z kapustą i podgrzybkami
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Mus orzechowy z bakaliami i korzennymi przyprawami
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Kompot z suszu
Woda mineralna

Menu 3 od 100,- zł/os. netto + 8 % VAT (cena uzależniona od ilości osób)
Bufet zimny
Śledź z cebulką w oleju
Śledź po kaszubsku na carpaccio z pieczonych buraków
Sola w galarecie z warzywami i cytryną
Ryba po grecku
Kompozycja ryb wędzonych
Roladki z łososia faszerowane serkiem ziołowym
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka z mixem sałat, łososiem wędzonym na gorąco i sosem koperkowym
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Zupa z leśnych grzybów z łazankami
Pierogi z kapustą i leśnymi grzybami
Dorsz pieczony w sosie śmietanowym z cebulką i ogórkiem kiszonym
Karp smażony na maśle z miodową marchewką
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Mini torciki czekoladowe
Mini serniczki z musem brzoskwiniowym na biszkopcie
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Kompot z suszu
Woda mineralna
Świeżo parzona kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Podane ceny menu obejmują:
Wypożyczenie zastawy stołowej
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
Obsługa kelnerska (zależna od ilości osób)
Transport

Przyjęcie świąteczne

Przyjęcie świąteczne to świetny czas na podsumowanie roku. Będzie pysznie.

Nasze propozycje:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu od 110,- zł/os. netto + VAT (cena uzależniona od ilości osób)
Bufet zimny

Śledź z cebulką w oleju
Łosoś wędzony na zimno z kaparami i oliwą na roszponce
Ryba po grecku
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Roladki schabowe po warszawsku
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Pieczywo mieszane

Bufet gorący
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku z ziołami
Wolno pieczone części kaczki w winie z żurawiną
Miruna w sosie koperkowym
Bukiet warzyw z wody
Kopytka

Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem i cukrem pudrem
Sernik na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Kluski z makiem, bakaliami i pomarańczą

Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Kompot z suszu
Woda mineralna
Świeżo parzona kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie zastawy stołowej
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
Obsługa kelnerska (zależna od ilości osób)
Transport