Menu od 140,- zł/os. netto + 8 % VAT (cena dla minimum 100 osób)
Bufet zimny
Śledź z cebulką w oleju lnianym
Carpaccio z buraka z kozim serem i kiełkami
Łosoś atlantycki na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Ryba po grecku
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Plastry wolno-pieczonego schabu karkowego z sosem tatarskim i marynowanymi grzybkami
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Krem z leśnych grzybów z oliwą truflową i parmezanem
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Sandacz w sosie porowym z miodową marchewką
Buraczki zasmażane
Kopytka maślane z koperkiem
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi
Sernik tradycyjny z rodzynkami i skórką pomarańczową
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Wigilijny kompot z suszu
Woda mineralna
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Menu od 140,- zł/os. netto + 8 % VAT (cena dla minimum 100 osób)
Bufet zimny
Śledź z cebulką w oleju lnianym
Śledź po kaszubsku
Łosoś atlantycki na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Ryba po grecku
Pasztet świąteczny z chrzanem i żurawiną
Półmisek mięs pieczonych (schab w ziołach, indyk w majeranku, czosnku z wędzoną papryką, boczek w majeranku z lubczykiem) z marynatami, chrzanem i żurawiną
Sałatka tradycyjna warzywna
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, marynowaną gruszką, czerwoną cebulą i kolendrą
Pieczywo mieszane
Bufet gorący
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Polędwica z dorsza w sosie porowym z miodową marchewką
Kotleciki z ryb morskich w sosie koperkowym z miodową marchewką
Buraczki zasmażane
Kopytka maślane z koperkiem
Bufet deserowy
Placek makowy na kruchym cieście z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym, bakaliami i korzennymi przyprawami
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi
Sernik tradycyjny z rodzynkami i skórką pomarańczową
Napoje
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Wigilijny kompot z suszu
Woda mineralna
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie zastawy stołowej
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
Wypożyczenie sprzętu cateringowego (podgrzewacze, zastawa, sztućce itp.)
Przygotowanie bufetów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
Obsługa kelnerska (zależna od ilości osób)
Transport