Menu 1 - od 150,- zł/os.
Dania gorące
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Bukiet warzyw z wody
Puree ziemniaczane z oliwą truflową
Deser
Beza z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Bufet zimny
Kompozycja serów z owocami i orzechami
Półmisek włoskich wędliny (szynka wędzona, baleron, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Mini sernik na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Owoce filetowane
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana
Menu 2 - od 150,- zł/os.
Dania gorące
Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Kopytka podsmażane
Buraczki duszone z miodem
Deser
Beza z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Bufet zimny
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Łosoś pieczony w galarecie
Śliwka kalifornijska pieczona w boczku
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem feta i słonecznikiem
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Panna cotta z sosem mango
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mus czekoladowy z sosem owocowym i czekoladą
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana
Menu 3 - od 160,- zł/os.
Dania gorące
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Dania podane na półmiskach
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku z sosem z leśnych grzybów
Grillowana pierś z kurczaka w sosie pomidorowym
Panierowane fileciki z kurczaka (dla dzieci)
Młode ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Podsmażany ryż jaśminowy z warzywami
Bukiet surówek
Bufet zimny
Śledzie z cebulką w oleju lnianym
Półmisek wędliny (szynka, salami, boczek, kiełbasa wiejska, kabanosy) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Jajka faszerowane z majonezem i szczypiorkiem
Sałatka z pieczonych ziemniaków, z podsmażanym boczkiem i cebulą
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Sernik wiedeński z rodzynkami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem i cukrem pudrem
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana
Menu 4 - od 160,- zł/os.
Obiad
Krem pomidorowy z pesto i parmezanem
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Roladki z indyka pieczone w boczku, faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami
Warzywa grillowane
Torciki ziemniaczane z oliwą truflowa, podsmażanym boczkiem i cebulką
Deser
Mus czekoladowy z sosem owocowym
Bufet zimny
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Mini burgery wołowe z warzywami i sosem cocktailowym
Mini croissanty z grillowana piersią kurczaka
Stripsy z sosem bbq i orientalnym
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem feta i słonecznikiem
Bufet deserowy
Mini ptysie z bitą śmietaną i cukrem pudrem
Mini tartaletki z kremem czekoladowym i orzechami
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Panna cotta z sosem mango
Owoce filetowane
Danie gorące
Strogonow z bułeczkami
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana
Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób. Oferta niedostępna w maju.
Koszty dodatkowe ustalane indywidualnie:
- Wypożyczenie zastawy stołowej (talerze, sztućce, szkło do soków/wody, dzbanki)
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Przygotowanie stołów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Transport
- Obsługa kelnerska, kucharska
- Sprzęt ciężki (namioty, krzesła z pokrowcami, stoły)
Zastrzegamy, że przy znacznym wzroście cen żywności, energii, gazu koszt menu może ulec zmianie.