Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Rodzinne spotkanie

Ważna uroczystość, obiad rodzinny. W tak istotnych chwilach wybierz sprawdzonego Partnera.

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 80,- zł/os.
Bufet zimny
Śledzie w oleju z cebulką
Półmisek swojskich wędliny (szynka, baleron, boczek, kiełbasa wiejska, kaszanka) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Jajka z majonezem i szczypiorkiem
Sałatka ziemniaczana z cebulą, ogórkiem kiszonym i śledziem
Sałatka tradycyjna warzywna
Bufet gorący
Rosół wiejski z naleśnikowymi kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Kapusta podsmażana z koperkiem

Menu 2 - 80,- zł/os.
Bufet zimny
Półmisek włoskich wędlin (szynka wędzona, baleron, salami, mortadela) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Szynka parmeńska na roszponce z płatkami parmezanu i melonem
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Kompozycja serów z orzechami i owocami
Sałatka grecka z czarnymi oliwkami i serem feta
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Bufet gorący
Krem z zielonych warzyw na białym winie z grzankami i prażonymi migdałami
Pierś kurczaka faszerowana szpinakiem, czerwoną papryką i serem feta
Kopytka
Warzywa z klarowanym masłem i parmezanem

Menu 3 - 80,- zł/os.
Bufet zimny
Grillowane roladki z cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Szaszłyczki z mini Mozzarelli z pomidorkami cherry i świeżą bazylią
Roladki z łososia faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki wędzonej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Mini tortille z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem cocktailowym
Sałatka makaronowa z wołowiną i warzywami
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Bufet gorący
Krem z białych warzyw z grzankami razowymi
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Buraczki duszone z miodem

Menu 4 - 80,- zł/os.
Bufet zimny
Wolno-pieczone polędwiczki wieprzowe z buraczkami w miodzie
Suszona śliwka pieczona w boczku
Roladki z łososia faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki wędzonej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Mini croissanty z twarożkiem i warzywami
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Bufet gorący
Żurek na wędzonce z kiełbasą i ziemniakami
Roladki z indyka faszerowane pieczarkami pieczone w boczku
Kasza perłowa z boczkiem, podsmażana cebulką i pietruszką
Warzywa zapiekane pod Mozzarellą


Wariant 1. Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczony jest transport.

Chrzciny, Komunia?

Catering okolicznościowy dla Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 100,- zł/os.
Bufet zimny
Śledzie w oleju z cebulką
Półmisek swojskich wędliny (szynka, baleron, boczek, kiełbasa wiejska, kaszanka) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Jajka z majonezem i szczypiorkiem
Sałatka ziemniaczana z cebulą, ogórkiem kiszonym i śledziem
Sałatka tradycyjna warzywna
Bufet gorący
Rosół wiejski z naleśnikowymi kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Kapusta podsmażana z koperkiem
Słodkości
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Sernik na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
Ciasto orzechowe z musem czekoladowym

Menu 2 - 100,- zł/os.
Bufet zimny
Wolno-pieczone polędwiczki wieprzowe z buraczkami w miodzie
Suszona śliwka pieczona w boczku
Roladki z łososia faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki wędzonej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Mini croissanty z twarożkiem i warzywami
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Bufet gorący
Żurek na wędzonce z kiełbasą i ziemniakami
Roladki z indyka faszerowane pieczarkami pieczone w boczku
Kasza perłowa z boczkiem, podsmażana cebulką i pietruszką
Warzywa zapiekane pod mozzarellą
Słodkości
Owoce filetowane
Panna cotta z sosem owocowym
Mus czekoladowy z sosem owocowym i kawałkami czekolady
Babeczki z kajmakiem i prażonymi płatkami migdałów

Menu 3 - 100,- zł/os.
Bufet zimny
Półmisek włoskich wędlin (szynka wędzona, baleron, salami, mortadela) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Szynka parmeńska na roszponce z płatkami parmezanu i melonem
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Kompozycja serów z orzechami i owocami
Sałatka grecka z czarnymi oliwkami i serem feta
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Bufet gorący
Krem z zielonych warzyw na białym winie z grzankami i prażonymi migdałami
Pierś kurczaka faszerowana szpinakiem, czerwoną papryką i serem feta
Kopytka
Warzywa z klarowanym masłem i parmezanem
Słodkości
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Ciasto orzechowe z musem czekoladowym
Mini ptysie z kremem i cukrem pudrem
Babeczki z kremem cytrynowym i włoską bezą

Wariant 2. Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczony jest transport.

Przyjęcia okolicznościowe

Catering na imprezę, catering okolicznościowy? Zajmiemy się wszystkim za Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 130,- zł/os.
Dania gorące
Rosół wiejski z naleśnikowymi kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku ze świeżymi ziołami
Bukiet warzyw z wody
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Bufet zimny
Śledzie w oleju z cebulką
Półmisek swojskich wędliny (szynka, baleron, boczek, kiełbasa wiejska, kaszanka) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Pieczona kaczka z karmelizowanymi jabłkami i pumperniklem
Jajka z majonezem i szczypiorkiem
Sałatka ziemniaczana z cebulą, ogórkiem kiszonym i śledziem
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem posypana cukrem pudrem
Ciasto orzechowe z musem czekoladowym
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mini bezy Pavlova z bitą śmietaną i owocami
Mini ptysie z kremem i cukrem pudrem
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana

Menu 2 - 130,- zł/os.
Dania gorące
Żurek na wędzonce z kiełbasą i ziemniakami
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Kopytka
Buraczki duszone z miodem
Bufet zimny
Wolno-pieczone polędwiczki wieprzowe z buraczkami w miodzie
Suszona śliwka pieczona w boczku
Szynka wędzona na roszponce z parmezanem i owocami granatu
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Roladki z łososia faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki wędzonej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Mini croissanty z twarożkiem i warzywami
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem posypana cukrem pudrem
Ciasto orzechowe z musem czekoladowym
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mini bezy Pavlova z bitą śmietaną i owocami
Mini ptysie z kremem i cukrem pudrem
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana

Menu 3 - 150,- zł/os.
Dania gorące serwowane na półmiskach
Rosół wiejski z kluseczkami naleśnikowymi, marchewką i natką pietruszki
Kotlet schabowy
Wolno pieczone żeberka w sosie pieczarkowym
Kotleciki z ryb morskich w sosie koperkowym
Panierowane fileciki z kurczaka (dla dzieci)
Kopytka
Ryż podsmażany z warzywami
Bukiet surówek
Deser
Beza Pavlova z bitą śmietaną, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Bufet zimny
Półmisek swojskich wędliny (szynka, baleron, boczek, kiełbasa wiejska, kaszanka) z marynatami Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Pieczona kaczka z karmelizowanymi jabłkami i pumperniklem
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Caprese ze świeżą bazylią, oliwą i kremowym octem balsamicznym
Szynka wędzona na roszponce z parmezanem i melonem
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami cherry, ogórkiem, serem gorgonzola i gruszką w sosie miodowo-musztardowym
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem posypana cukrem pudrem
Ciasto orzechowe z musem czekoladowym
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mus czekoladowy
Mini ptysie z kremem i cukrem pudrem
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana

Wariant 3. Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób.

Menu 4 - 150,- zł/os.
Obiad
Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi
Roladki z indyka pieczone w boczku, faszerowane szpinakiem, suszonymi pomidorami i Mozzarellą
Warzywa grillowane
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Deser
Mus czekoladowy z sosem owocowym
Bufet zimny
Półmisek swojskich wędliny (szynka, baleron, boczek, kiełbasa wiejska, kaszanka) z marynatami
Pasztet domowy z marynowanymi grzybkami, chrzanem i żurawiną
Pieczona kaczka z karmelizowanymi jabłkami i pumperniklem
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Caprese ze świeżą bazylią, oliwą i kremowym octem balsamicznym
Szynka wędzona na roszponce z parmezanem i melonem
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Sałatka z młodego szpinaku z pomidorkami cherry, ogórkiem, serem gorgonzola i gruszką
w sosie miodowo-musztardowym
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem posypana cukrem pudrem
Ciasto orzechowe z musem czekoladowym
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mus czekoladowy
Mini ptysie z kremem i cukrem pudrem
Owoce filetowane
Danie gorące
Żurek na wędzonce z kiełbasą i ziemniakami
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana

Podane ceny obejmują:
- Wypożyczenie zastawy stołowej (talerze, sztućce, szkło do napoi zimnych, dzbanki)
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Przygotowanie stołów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Transport
- Obsługę kelnerską, kucharską
Sprzęt ciężki płatny dodatkowo (cena jest ustalana indywidualnie):
- namioty
- krzesła z pokrowcami
- stoły

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób.