Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Rodzinne spotkanie

Ważna uroczystość, obiad rodzinny. W tak istotnych chwilach wybierz sprawdzonego Partnera.

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - od 90,- zł/os.
Bufet zimny
Kompozycja serów z owocami i orzechami
Półmisek włoskich wędlin (szynka wędzona, coppa, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Tatar z wędzonego łososia z koperkiem i cebulką
Roladki z grilowanej cukinii nadziewane serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)

Bufet gorący
Krem z pieczonych pomidorów z pesto i parmezanem
Grillowane polędwiczki wieprzowe z pieczarkami i cebulą
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Buraczki podsmażane

Menu 2 - od 90,- zł/os.
Bufet zimny
Śledzie w oleju z cebulką
Półmisek wędlin (szynka, boczek, salami, kiełbasa wiejska, kabanosy) z marynatami
Plastry wolno pieczonego schabu karkowego z sosem tatarskim i marynowanymi grzybkami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Jajka faszerowane (z majonezem i szczypiorkiem, z pieczoną czerwoną papryką, z tuńczykiem)
Sałatka z pieczonymi ziemniakami, podsmażanym boczkiem, cebulą i musztarda francuską
Sałatka tradycyjna warzywna

Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Kotlet schabowy smażony na smalcu
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Kapusta podsmażana

Menu 3 - od 90,- zł/os.
Bufet zimny
Caprese z pomidorami malinowymi, oliwkami, świeżą bazylią i oliwą
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki z szynki wędzonej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Klopsiki wieprzowo-wołowe z salsą pomidorową i nachosami
Sałatka cezar z grillowana piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem gorgonzola i prażonymi orzechami

Bufet gorący
Krem z dyni z mleczkiem kokosowym i prażonym pestkami
Grillowana pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami, pieczarkami i rukolą
Kopytka podsmażane na maśle
Bukiet warzyw z wody

Menu 4 - od 95,- zł/os.
Bufet zimny
Roladki z grilowanej cukinii nadziewane serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Szaszłyczki z mini Mozzarelli z pomidorkami cherry, oliwkami i świeżą bazylia
Roladki z wędzonego łososia faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki wędzonej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Mini tortille z grillowana piersią kurczaka, warzywami i sosem cocktailowym
Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem gorgonzola i prażonymi orzechami
Sałatka brokułowa z grillowaną piersią kurczaka, kukurydzą, czerwoną fasolą i sosem czosnkowym

Bufet gorący
Krem z białych warzyw z grzankami razowymi
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Puree ziemniaczane z oliwą truflową
Buraczki duszone z miodem

Menu 5 - od 90,- zł/os.
Bufet zimny
Wolno pieczone polędwiczki wieprzowe z buraczkami w miodzie
Suszona śliwka pieczona w boczku
Tatar z wędzonego łosia z koperkiem i cebulką
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Roladki z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami i cebulą
Sałatka z mixem sałat, serem feta i prażonym słonecznikiem
Sałatka z kaczką confit, karmelizowanymi jabłkami, buraczkami i mixem sałat

Bufet gorący
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami
Roladki z indyka faszerowane pieczarkami, podsmażaną cebulą zapiekane w boczku
Ryż podsmażany z warzywami i natką pietruszki
Bukiet warzyw z wody

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek.
W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie.
Dania zimne dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować).
Dania gorące są dostarczane ciepłe w termoporcie (nie trzeba nic podgrzewać, wystarczy przełożyć na półmiski, talerze).
Wypożyczenie zastawy stołowej dla 20 osób to koszt 200,- zł:
talerze (przekąska, danie główne, deserowe), bulionówka + spodek, filiżanka + spodek, sokówka, dzbanki do soków (6 szt.), sztućce (widelce, noże, łyżki, widelczyki, łyżeczki).
Wypożyczenie podgrzewaczy/kociołków do zupy to koszt 50,- zł/szt.

Chrzciny, Komunia?

Catering okolicznościowy dla Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - od 120,- zł/os.
Bufet zimny
Śledzie w oleju z cebulką
Półmisek wędliny (szynka, baleron, boczek, kiełbasa wiejska, salami) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Jajka faszerowane z majonezem i szczypiorkiem
Sałatka ziemniaczana z cebulą, ogórkiem kiszonym i śledziem
Sałatka tradycyjna warzywna
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Podsmażane kopytka
Buraczki duszone w miodzie
Słodkości
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
Torciki orzechowe z musem czekoladowym

Menu 2 - od 120,- zł/os.
Bufet zimny
Rostbef, szparagi na grillowanej grzance ziołowej
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Klopsiki wieprzowo - wołowe z salsą pomidorową i nachosami
Roladki z szynki wędzonej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Mini croissanty z chorizo i warzywami
Sałatka z łososiem wędzonym na gorąco, mixem sałat i sosem koperkowym
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Bufet gorący
Krem z białych warzyw na białym winie z grzankami razowymi
Pieczone w boczku roladki z piersi kurczaka faszerowane szpinakiem, suszonymi pomidorami i podsmażaną cebulką
Kasza perłowa z boczkiem, podsmażaną cebulką i pietruszką
Warzywa grillowane
Słodkości
Panna cotta z mango
Mus czekoladowy z sosem owocowym i chipsami czekoladowymi
Mini ptysie z bitą śmietaną
Mini croissanty z kremem czekoladowym, mascarpone i owocami

Menu 3 - od 120,- zł/os.
Bufet zimny
Półmisek włoskich wędlin (szynka wędzona, baleron, salami, mortadela) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pastrami z sosem tatarskim i grillowanymi warzywami
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Naleśniki koperkowe z wędzonym łososiem, szpinakiem i serkiem
Kompozycja serów z orzechami i owocami
Sałatka makaronowa z tuńczykiem, papryką, szparagami i szczypiorkiem
Sałatka z pieczoną wołowiną, chińskim makaronem, warzywami i sezamem
Bufet gorący
Krem z leśnych grzybów z oliwą truflową i parmezanem
Roladki z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami i cebulką
Puree z batatów i czerwonej papryki
Brokuły zapiekane
Słodkości
Babeczki z kremem czekoladowym i orzechami
Mini naleśniki z mascarpone, kremem czekoladowym i owocami
Mini ptysie z bitą śmietaną i cukrem pudrem
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek.
W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie.
Dania zimne dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować).
Dania gorące są dostarczane ciepłe w termoporcie (nie trzeba nic podgrzewać, wystarczy przełożyć na półmiski, talerze).
Wypożyczenie zastawy stołowej dla 20 osób to koszt 200,- zł:
talerze (przekąska, danie główne, deserowe), bulionówka + spodek, filiżanka + spodek, sokówka, dzbanki do soków (6 szt.), sztućce (widelce, noże, łyżki, widelczyki, łyżeczki).
Wypożyczenie podgrzewaczy/kociołków do zupy to koszt 50,- zł/szt.

Przyjęcia okolicznościowe

Catering na imprezę, catering okolicznościowy? Zajmiemy się wszystkim za Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - od 130,- zł/os.

Dania gorące

Rosół wiejski z naleśnikowymi kluseczkami, marchewką i natką pietruszki

Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów

Bukiet warzyw z wody

Puree ziemniaczane z oliwą truflową

Deser

Beza z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami

Bufet zimny

Kompozycja serów z owocami i orzechami

Półmisek włoskich wędliny (szynka wędzona, baleron, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami

Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami

Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem

Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami

Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami

Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)

Pieczywo mieszane

Masło

Bufet deserowy

Sernik na biszkopcie z musem brzoskwiniowym

Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem

Ciasto orzechowe z musem czekoladowym

Napoje gorące

Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)

Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)

Woda mineralna niegazowana

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób.

Menu 2 - od 130,- zł/os.

Dania gorące

Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki

Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami i gruszką

Kopytka podsmażane

Buraczki duszone z miodem

Deser

Beza z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami

Bufet zimny

Wolno pieczone polędwiczki wieprzowe z buraczkami w miodzie

Suszona śliwka pieczona w boczku

Szynka wędzona na roszponce z parmezanem i owocami granatu

Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami

Roladki z łososia faszerowane serkiem ziołowym

Roladki z szynki wędzonej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą

Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem feta i słonecznikiem

Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem

Pieczywo mieszane

Masło

Bufet deserowy

Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów

Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym

Mus czekoladowy z sosem owocowym i czekoladą

Owoce filetowane

Napoje gorące

Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)

Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)

Woda mineralna niegazowana

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób.

Menu 3 - od 150,- zł/os.

Dania gorące serwowane na półmiskach

Rosół wiejski z kluseczkami naleśnikowymi, marchewką i natką pietruszki

dania podane na półmiskach

Kotlet schabowy z kostką smażony na smalcu

Wolno pieczone żeberka w sosie bbq z grillowaną cebulą i pieczarkami

Kotlet de Volaille

Panierowane fileciki z kurczaka (dla dzieci)

Młode ziemniaki z wody z masłem i koperkiem

Podsmażany ryż jaśminowy z warzywami

Bukiet surówek

Deser

Mus czekoladowy z sosem owocowym i czekoladą

Bufet zimny

Śledzie w oleju z cebulką

Półmisek swojskich wędliny (szynka, baleron, boczek, kiełbasa wiejska, kaszanka) z marynatami

Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami

Roladki schabowe po warszawsku

Jajka faszerowane z majonezem i szczypiorkiem

Sałatka ziemniaczana z cebulą, ogórkiem kiszonym i śledziem

Sałatka tradycyjna warzywna

Pieczywo mieszane

Masło

Bufet deserowy

Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów

Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym

Panna cotta z malinami

Owoce filetowane

Napoje gorące

Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)

Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)

Woda mineralna niegazowana

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób.

Menu 4 - od 150,- zł/os.

Obiad

Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi

Roladki z indyka pieczone w boczku, faszerowane pieczarkami z podsmażaną cebulką

Warzywa grillowane

Młode ziemniaki z wody z masłem i koperkiem

Deser

Mus czekoladowy z sosem owocowym

Bufet zimny

Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą

Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami

Szynka parmeńska na roszponce z płatkami parmezanu i melonem

Roladki z szynki wędzonej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą

Stripsy z sosem bbq i orientalnym

Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem feta i słonecznikiem

Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym

Pieczywo mieszane

Masło

Bufet deserowy

Mini ptysie z kremem waniliowym

Mini tartaletki z kremem czekoladowym i orzechami

Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym

Mus czekoladowy z sosem owocowym i czekoladą

Owoce filetowane

Danie gorące

Strogonow

Napoje gorące

Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)

Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)

Woda mineralna niegazowana

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób.

Menu 5 - od 160,- zł/os.

Obiad

Rosół wiejski z naleśnikowymi kluseczkami, marchewką i natką pietruszki

Kotlet schabowy z kostką smażony na smalcu

Bukiet warzyw z wody

Ziemniaki zapiekane w ziołach

Deser

Tarta cytrynowa z włoską bezą

Bufet zimny

Kompozycja serów z owocami i orzechami

Półmisek włoskich wędliny (szynka wędzona, baleron, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami

Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami

Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem

Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami

Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami

Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)

Masło

Pieczywo mieszane

Bufet deserowy

Mini ptysie z kremem waniliowym

Mini tartaletki z kremem czekoladowym i orzechami

Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym

Mus czekoladowy z sosem owocowym i czekoladą

Owoce filetowane

Dania z grilla

Kiełbasa wiejska

Pierś z kurczaka w marynacie miodowo-musztardowej z wędzoną papryką

Karkówka w piwie, czosnku z szalotką i świeżymi ziołami

Żeberka wieprzowe z tymiankiem w sosie bbq

Szaszłyk z polędwiczki wieprzowej z cebulą, papryką i boczkiem

Cukinia z oliwą ziołową i bazylią

Kukurydza z masłem chili

Ziemniaki z masłem czosnkowym

Napoje gorące

Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)

Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)

Woda mineralna niegazowana

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób.

Koszty dodatkowo płatne (cena jest ustalana indywidualnie):

- Wypożyczenie zastawy stołowej (talerze, sztućce, szkło do soków/wody, dzbanki)

- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)

- Przygotowanie stołów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu

- Transport

- Obsługę kelnerską, kucharską

Sprzęt ciężki płatny dodatkowo (cena jest ustalana indywidualnie):

- namioty

- krzesła z pokrowcami

- stoły