Menu 1 od 160,- zł/os.
Dania gorące ok. 300 ml/os. + 450 g/os.
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Bukiet warzyw z wody
Torciki ziemniaczane z podsmażaną cebulką, boczkiem i szczypiorkiem
Bufet zimny ok. 650 g/os.
Kompozycja serów z owocami i orzechami
Półmisek włoskich wędliny (szynka wędzona, baleron, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy ok. 250 g/os.
Sernik tradycyjny z bakaliami
Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Mini babeczki kajmakowe z płatkami migdałów
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana
Menu 2 od 160,- zł/os.
Dania gorące ok. 300 ml/os. + 450 g/os.
Krem z pomidorowy z parmezanem i natką pietruszki
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Kopytka z podsmażaną cebulką
Buraczki duszone w miodzie
Deser ok. 100 g/os.
Beza z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Bufet zimny ok. 650 g/os.
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem koperkowym
Śliwka kalifornijska pieczona w boczku
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem feta i słonecznikiem
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy ok. 250 g/os.
Panna cotta z sosem mango
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mus czekoladowy z sosem owocowym i czekoladą
Mini torciki orzechowe z sosem z czarnej porzeczki i musem czekoladowym
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana
Menu 3 od 170,- zł/os.
Bufet zimny ok. 650 g/os.
Pasztet wiejski z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Łosoś w galarecie z musem chrzanowym
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Carpaccio z buraków z kozim serem i kremowym octem balsamicznym
Humus z grillowanymi warzywami
Sałatka z kolorowych sałat z warzywami i pestkami słonecznika
Sałatka tradycyjna jarzynowa
Pieczywo mieszane
Bufet gorący ok. 300 ml/os. + 450 g/os. (dania podane na półmiskach)
Rosół wiejski z kluseczkami, natką pietruszki i marchewką
Zrazy wieprzowe z cebulą, boczkiem, kiszonym ogórkiem w sosie własnym
Pieczona pierś z kurczaka w sosie pomidorowym
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Ryż podsmażany z cebulą i natką pietruszki
Bukiet surówek
Słodkości ok. 250 g/os.
Babeczki kajmakowe z prażonymi migdałami
Sernik tradycyjny z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Brownie
Napoje
Woda mineralna niegazowa
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa(cytryna, cukier)
Menu 4 od 175,- zł/os.
Bufet zimny ok. 650 g/os.
Pasztet wiejski z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Łosoś w galarecie z musem chrzanowym
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Carpaccio z buraków z kozim serem i kremowym octem balsamicznym
Humus z grillowanymi warzywami
Sałatka z kolorowych sałat z warzywami i pestkami słonecznika
Sałatka tradycyjna jarzynowa
Pieczywo mieszane
Bufet gorący ok. 300 ml/os. + 450 g/os. (dania podane na półmiskach)
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i jajkiem
Zapiekane w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulą
Wolno pieczony schab karkowy w sosie z palonego masła
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Kasza perłowa z cebulką i natką pietruszki
Bukiet warzyw z wody
Marchewka baby w miodzie
Słodkości ok. 250 g/os.
Babeczki kajmakowe z prażonymi migdałami
Sernik tradycyjny z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Brownie
Napoje
Woda mineralna niegazowa
Woda mineralna gazowana
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa(cytryna, cukier)
Menu 5 od 180,- zł/os.
Bufet zimny ok. 650 g/os.
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Mini burgery wołowe z warzywami i sosem cocktailowym
Stripsy z piersi kurczaka z sosami (bbq, czosnkowy, orientalny)
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Antipasti -włoskie wędliny z faszerowanymi papryczkami i oliwkami
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Pieczywo mieszane
Bufet gorący ok. 300 ml/os. + 450 g/os. (dania podane na półmiskach)
Rosół wiejski z kluseczkami, natką pietruszki i marchewką
Polędwiczka wieprzowa w sosie pieczarkowym
Części kaczki confit z karmelizowanymi jabłkami
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Kasza perłowa z cebulką i natką pietruszki
Buraczki zasmażane
Fasolka szparagowa
Słodkości ok. 250 g/os.
Babeczki kajmakowe z prażonymi migdałami
Sernik tradycyjny z bakaliami
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Brownie
Napoje
Woda mineralna niegazowa
Woda mineralna gazowana
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa(cytryna, cukier)
Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób. Oferta niedostępna w maju.
Koszty dodatkowe ustalane indywidualnie:
- Wypożyczenie zastawy stołowej (talerze, sztućce, szkło do soków/wody, dzbanki)
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Przygotowanie stołów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Transport
- Obsługę kelnerską, kucharską
- Sprzęt ciężki (namioty, krzesła z pokrowcami, stoły)