Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Rodzinne spotkanie

Ważna uroczystość, obiad rodzinny. W tak istotnych chwilach wybierz sprawdzonego Partnera.

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - od 90,- zł/os.
Bufet zimny
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Półmisek włoskich wędliny (szynka dojrzewająca, baleron, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą
i makaronem orzo
Bufet gorący
Krem z pieczonych pomidorów z pesto i parmezanem
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Torciki ziemniaczane z oliwą truflową, podsmażanym boczkiem i cebulą
Buraczki podsmażane

Menu 2 - od 90,- zł/os.
Bufet zimny
Śledzie z cebulką w oleju lnianym
Półmisek wędliny (szynka, salami, boczek, kiełbasa wiejska, kabanosy) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Jajka faszerowane z majonezem i szczypiorkiem
Sałatka ziemniaczana z podsmażanym boczkiem, ogórkiem kiszonym i szczypiorkiem
Sałatka tradycyjna warzywna
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Kotlet schabowy
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Kapusta podsmażana

Menu 3 - od 90,- zł/os.
Bufet zimny
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Łosoś pieczony w galarecie
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Pulpeciki wieprzowo - wołowe z salsą pomidorową i nachosami
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem feta i pestkami słonecznika
Bufet gorący
Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki
Grillowana pierś kurczaka w sosie pomidorowym
Kopytka z podsmażaną cebulką
Bukiet warzyw z wody

Menu 4 - od 90,- zł/os.
Bufet zimny
Mini croissanty z twarożkiem i warzywami
Śliwka kalifornijska pieczona w boczku
Roladki z łososia faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Grillowane roladki z cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka z boczkiem, podsmażaną cebulą, suszonymi pomidorami i kaszą perłową
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Bufet gorący
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami
Pieczone w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i podsmażaną cebulką
Ziemniaki gratin
Warzywa grillowane

Menu 5 - od 95,- zł/os.
Bufet zimny
Grillowane roladki z cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Szaszłyczki z mini Mozzarelli z pomidorkami cherry i świeżą bazylią
Roladki z łososia faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Mini tortille z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem cocktailowym
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Bufet gorący
Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Ziemniaki pieczone w ziołach
Buraczki duszone z miodem

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób.
W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek. W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie.
Dania zimne dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować). Dania gorące są dostarczane ciepłe w termoporcie (nie trzeba nic podgrzewać, wystarczy przełożyć na półmiski, talerze).

Wypożyczenie zastawy stołowej dla 20 osób to koszt 200,- zł:
- talerze (przekąska, danie główne, deserowe),
- bulionówka + spodek, filiżanka + spodek,
- szkło do napoi zimnych,
- sztućce (widelce, noże, łyżki, widelczyki, łyżeczki).
Wypożyczenie podgrzewaczy/kociołków do zupy to koszt 60,- zł/szt.

Zastrzegamy, że przy znacznym wzroście cen żywności, energii, gazu koszt menu może ulec zmianie.

Chrzciny, Komunia?

Catering okolicznościowy dla Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - od 125,- zł/os.
Bufet zimny
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Łosoś pieczony w galarecie
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Pulpeciki wieprzowo - wołowe z salsą pomidorową i nachosami
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem feta i pestkami słonecznika
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Buraczki podsmażane
Słodkości
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Mini sernik na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
Mini torciki orzechowe z musem czekoladowym

Menu 2 - od 125,- zł/os.
Bufet zimny

Grillowane roladki z cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Szaszłyczki z mini Mozzarelli z pomidorkami cherry i świeżą bazylią
Roladki z łososia faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Mini tortille z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem cocktailowym
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Bufet gorący
Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Ziemniaki pieczone w ziołach
Buraczki duszone z miodem
Słodkości
Mini tiramisu
Panna cotta z sosem mango
Mus czekoladowy z sosem owocowym i kawałkami czekolady
Tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą

Menu 3 - od 125,- zł/os.
Bufet zimny

Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Półmisek włoskich wędliny (szynka dojrzewająca, baleron, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
Bufet gorący
Krem z pieczonych pomidorów z pesto i parmezanem
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Torciki ziemniaczane z oliwą truflową, podsmażanym boczkiem i cebulą
Buraczki podsmażane
Słodkości
Owoce filetowane
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Mini eklerki z bitą śmietaną i gorzką czekoladą
Tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób.
W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek. W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie.
Dania zimne i desery dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować).
Dania gorące są dostarczane ciepłe w termoporcie (nie trzeba nic podgrzewać, wystarczy przełożyć na półmiski, talerze).

Wypożyczenie zastawy stołowej dla 20 osób to koszt 200,- zł:
- talerze (przekąska, danie główne, deserowe),
- bulionówka + spodek, filiżanka + spodek,
- szkło do napoi zimnych,
- sztućce (widelce, noże, łyżki, widelczyki, łyżeczki).
Wypożyczenie podgrzewaczy/kociołków do zupy to koszt 60,- zł/szt.

Zastrzegamy, że przy znacznym wzroście cen żywności, energii, gazu koszt menu może ulec zmianie.

Przyjęcia okolicznościowe

Catering na imprezę, catering okolicznościowy? Zajmiemy się wszystkim za Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - od 150,- zł/os.
Dania gorące

Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Bukiet warzyw z wody
Puree ziemniaczane z oliwą truflową
Deser
Beza z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Bufet zimny
Kompozycja serów z owocami i orzechami
Półmisek włoskich wędliny (szynka wędzona, baleron, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Mini sernik na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Owoce filetowane
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana

Menu 2 - od 150,- zł/os.
Dania gorące

Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Kopytka podsmażane
Buraczki duszone z miodem
Deser
Beza z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Bufet zimny
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Łosoś pieczony w galarecie
Śliwka kalifornijska pieczona w boczku
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem feta i słonecznikiem
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Panna cotta z sosem mango
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mus czekoladowy z sosem owocowym i czekoladą
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana

Menu 3 - od 160,- zł/os.
Dania gorące

Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Dania podane na półmiskach
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku z sosem z leśnych grzybów
Grillowana pierś z kurczaka w sosie pomidorowym
Panierowane fileciki z kurczaka (dla dzieci)
Młode ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Podsmażany ryż jaśminowy z warzywami
Bukiet surówek
Bufet zimny Śledzie z cebulką w oleju lnianym
Półmisek wędliny (szynka, salami, boczek, kiełbasa wiejska, kabanosy) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Jajka faszerowane z majonezem i szczypiorkiem
Sałatka z pieczonych ziemniaków, z podsmażanym boczkiem i cebulą
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Sernik wiedeński z rodzynkami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem i cukrem pudrem
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana

Menu 4 - od 160,- zł/os.
Obiad

Krem pomidorowy z pesto i parmezanem
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Roladki z indyka pieczone w boczku, faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami
Warzywa grillowane
Torciki ziemniaczane z oliwą truflowa, podsmażanym boczkiem i cebulką
Deser
Mus czekoladowy z sosem owocowym
Bufet zimny
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Mini burgery wołowe z warzywami i sosem cocktailowym
Mini croissanty z grillowana piersią kurczaka
Stripsy z sosem bbq i orientalnym
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem feta i słonecznikiem
Bufet deserowy
Mini ptysie z bitą śmietaną i cukrem pudrem
Mini tartaletki z kremem czekoladowym i orzechami
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Panna cotta z sosem mango
Owoce filetowane
Danie gorące
Strogonow z bułeczkami
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób. Oferta niedostępna w maju.

Koszty dodatkowe ustalane indywidualnie:
- Wypożyczenie zastawy stołowej (talerze, sztućce, szkło do soków/wody, dzbanki)
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Przygotowanie stołów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Transport
- Obsługa kelnerska, kucharska
- Sprzęt ciężki (namioty, krzesła z pokrowcami, stoły)

Zastrzegamy, że przy znacznym wzroście cen żywności, energii, gazu koszt menu może ulec zmianie.