Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Przyjęcia okolicznościowe


Ważne wydarzenie, zaufaj naszemu doświadczeniu. W tak istotnych chwilach wybierz sprawdzonego Partnera.

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 45,- zł/os. brutto
Obiad
Krem pomidorowy z kluseczkami i zieloną pietruszką
Wolno-pieczony schab karkowy w sosie z palonego masła
Panierowane fileciki z piersi kurczaka
Bukiet warzyw z wody
Kopytka

Menu 2 - 45,- zł/os. brutto
Obiad
Krem z białych warzyw na białym winie z grzankami razowymi
Grillowane fileciki z piersi kurczaka w sosie pomidorowym
Pieczone polędwiczki wieprzowe zawijane w boczek ze świeżymi ziołami
Grillowane warzywa
Ziemniaki z masłem i koperkiem

Menu 3 - 45,- zł/os. brutto
Obiad
Rosół wiejski z kluseczkami i natką pietruszki
Roladki z indyka faszerowane pieczarkami pieczone w boczku
Kotleciki rybne w sosie koperkowym
Cukinia faszerowana pomidorkami cherry ze świeżą bazylią i mozzarellą
Ziemniaki pieczone w ziołach


Wariant 1. Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczony jest transport.

Komunia, rocznica ślubu?


Zorganizujemy przyjęcie okolicznościowe dla Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 75,- zł/os.
Bufet zimny
Śledzie w oleju z cebulką
Wędliny z marynatami (szynka, baleron, boczek, salami, kiełbasa wiejska)
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Jajka faszerowane z majonezem i szczypiorkiem
Sałatka grecka z czarnymi oliwkami i fetą
Sałatka tradycyjna warzywna
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Polędwiczki wieprzowe pieczone w ziołach zawijane w boczek
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Bukiet warzyw z wody

Menu 2 - 75,- zł/os.
Bufet zimny
Półmisek włoskich wędlin (szynka wędzona, baleron, salami) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Kompozycja serów z orzechami i owocami
Sałatka grecka z czarnymi oliwkami i serem feta
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Bufet gorący
Krem z cukinii na białym winie z grzankami razowymi
Grillowana pierś z kurczaka w sosie pomidorowym
Kopytka
Grillowane warzywa

Menu 3 - 75,- zł/os.
Bufet zimny
Grillowane roladki z cukinii z białym serkiem i suszonymi pomidorami
Szaszłyczki z mini Mozzarelli z pomidorkami cherry i świeżą bazylią
Roladki z łososia faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki wędzonej z serem brie i rukolą
Mini tortille z grillowanym kurczakiem, warzywami i sosem coctailowym
Sałatka makaronowa z tuńczykiem i szparagami
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Bufet gorący
Krem z białych warzyw z grzankami razowymi
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Ziemniaki zapiekane w ziołach
Buraczki duszone z miodem

Menu 4 - 75,- zł/os.
Bufet zimny
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami i buraczkami w miodzie
Suszona śliwka pieczona w boczku
Roladki z łososia faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki wędzonej z serem brie i rukolą
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Bufet gorący
Krem z pieczonych pomidorów z kluseczkami
Roladki z indyka faszerowane pieczarkami pieczone w boczku
Kasza perłowa z boczkiem, podsmażana cebulką i pietruszką
Warzywa zapiekane pod mozzarellą
Wariant 2. Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczony jest transport.

Przyjęcia okolicznościowe



Imieniny, urodziny, obiad rodzinny? Zajmiemy sie wszystkim za Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 110,- zł/os.
Dania gorące
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i zieloną pietruszką
Pieczone polędwiczki wieprzowe zawijane w boczek ze świeżymi ziołami
Bukiet warzyw z wody
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem

Bufet zimny
Półmisek wędlin (szynka, baleron włoski, polędwica, kiełbasa wiejska) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem i żurawiną
Pieczona kaczka z karmelizowanymi jabłkami i pumperniklem
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Śledzie w oleju z cebulą
Sałatka grecka z czarnymi oliwkami i serem feta
Sałatka tradycyjna warzywna
Lekka sałatka z kolorowych sałat z pomidorkami cherry i ogórkiem w sosie miodowo-musztardowym
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów
Mus czekoladowy z sosem z czarnej porzeczki
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem posypana cukrem pudrem
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mini bezy z bitą śmietaną
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Menu 2 - 110,- zł/os.
Dania gorące
Krem pomidorowy z kluseczkami i natka pietruszki
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Kopytka
Buraczki duszone z miodem

Bufet zimny
Caprese ze świeżą bazylią, oliwą i kremowym octem balsamicznym
Szynka wędzona na roszponce z parmezanem i owocami granatu
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynatami
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Pieczona kaczka z karmelizowanymi jabłkami i pumperniklem
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów
Mus czekoladowy z sosem z czarnej porzeczki
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem posypana cukrem pudrem
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mini bezy z bitą śmietaną
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)

Menu 3 - 125,- zł/os.
Dania gorące serwowane na półmiskach
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Dorsz pieczony w sosie śmietanowym
Panierowane fileciki z kurczaka (dla dzieci)
Kopytka
Ryż podsmażany z warzywami
Bukiet warzyw z wody
Deser
Tort bezowy z krem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Bufet zimny
Półmisek wędlin (szynka, baleron włoski, polędwica, kiełbasa wiejska) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem i żurawiną
Pieczona kaczka z karmelizowanymi jabłkami i pumperniklem
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Caprese ze świeżą bazylią, oliwą i kremowym octem balsamicznym
Szynka wędzona na roszponce z parmezanem i owocami granatu
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Lekka sałatka z kolorowych sałat z pomidorkami cherry i ogórkiem w sosie miodowo-musztardowym
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów
Mus czekoladowy z sosem z czarnej porzeczki
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem posypana cukrem pudrem
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mini bezy z bitą śmietaną
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (np. jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana

Wariant 3. Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób.

Menu 4 - 130,- zł/os.
Obiad
Krem z białych warzyw z grzankami razowymi
Roladki z indyka pieczone w boczku, faszerowane szpinakiem, suszonymi pomidorami
Bukiet warzyw z wody
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Obiad dla dzieci
Rosół z kluseczkami
Panierowane polędwiczki z kurczaka
Surówka z marchewki
Frytki z ketchupem
Bufet zimny
Półmisek wędlin (szynka, baleron włoski, polędwica, kiełbasa wiejska) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem i żurawiną
Pieczona kaczka z karmelizowanymi jabłkami i pumperniklem
Roladki z łososia nadziewane serkiem ziołowym
Caprese ze świeżą bazylią, oliwą i kremowym octem balsamicznym
Szynka wędzona na roszponce z parmezanem i owocami granatu
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka hawajska (żółty ser, szynka, kukurydza, ananas)
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Lekka sałatka z kolorowych sałat z pomidorkami cherry i ogórkiem w sosie miodowo-musztardowym
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Babeczki kajmakowe z prażonymi płatkami migdałów
Mus czekoladowy z sosem z czarnej porzeczki
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem posypana cukrem pudrem
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mini bezy z bitą śmietaną
Owoce filetowane
Danie gorące
Gulasz wieprzowo – drobiowy z kopytkami i grillowanymi warzywami
Napoje gorące
Kawa (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (np. jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana


Podane ceny obejmują:
Wypożyczenie zastawy stołowej (talerze, sztućce, szkło do napoi zimnych, dzbanki)
Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
Przygotowanie stołów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
Transport

Wariant 3. Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób.