Napisz do nas beza@bezacatering.pl 

Rodzinne spotkanie

Ważna uroczystość, obiad rodzinny. W tak istotnych chwilach wybierz sprawdzonego Partnera.

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 95,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450 g/os.
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Półmisek włoskich wędliny (szynka dojrzewająca, baleron, salami, chorizo)
z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Tatar z wędzonego łososia norweskiego z cebulką i koperkiem
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą
i makaronem orzo
Bufet gorący
Krem pomidorowy z pesto i parmezanem 300 ml/os.
Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym 150 g/os.
Ziemniaki zapiekane w ziołach 150 g/os.
Buraczki podsmażane 100 g/os.

Menu 2 - 95,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450 g/os.

Śledzie z cebulką w oleju lnianym
Półmisek mięs pieczonych (karkówka, boczek, pierś z kurczaka) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Carpaccio z buraków z kozim serem i kiełkami
Sałatka ziemniaczana z podsmażanym boczkiem, ogórkiem kiszonym i szczypiorkiem
Sałatka tradycyjna warzywna
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki 300 ml/os.
Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym 150 g/os.
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem 150 g/os.
Buraczki zasmażane 100 g/os.

Menu 3 - 95,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450 g/os.

Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Tymbaliki z sandacza z warzywami
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Pulpeciki wieprzowo-wołowe z salsą pomidorową i nachosami
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Sałatka z kolorowych sałat z marynowaną gruszką, serem feta i pestkami słonecznika
Bufet gorący
Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi i prażonymi migdałami 300 ml/os.
Grillowana pierś kurczaka w sosie pomidorowym 150 g/os.
Kopytka z podsmażaną cebulką 150 g/os.
Bukiet warzyw z wody 100 g/os.

Menu 4 - 95,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450g/os.

Grillowane roladki z cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Mini croissanty z żółtym serem i warzywami
Śliwka kalifornijska pieczona w boczku
Roladki z łososia norweskiego faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Sałatka tabule z warzywami
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Bufet gorący
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami 300 ml/os.
Pieczone w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulką 150 g/os.
Torciki ziemniaczane z podsmażanym boczkiem, cebulką i szczypiorkiem 150 g/os.
Warzywa grillowane 100 g/os.

Menu 5 - 100,- zł/os.
Bufet zimny ok. 450g/os.

Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Mini burgery wołowe z warzywami i sosem cocktailowym
Stripsy z piersi kurczaka z sosami (bbq, czosnkowy, orientalny)
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Antipasti -włoskie wędliny z faszerowanymi papryczkami i oliwkami
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki 300 ml/os.
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami 150 g/os.
Ziemniaki pieczone w ziołach 150 g/os.
Buraczki duszone z miodem 100 g/os.

Proszę zapoznać się z poniższymi informacjami.
Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek. W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie. W dowozach nie ma rozgraniczenia na osoby dorosłe i dzieci. Państwo decydujecie jak liczycie dzieci i nam podajecie finalną liczbę gości.
Dania zimne i desery dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować).
Dania gorące są dostarczane ciepłe w termoporcie (nie trzeba nic podgrzewać, wystarczy przełożyć na półmiski, talerze).

Istniej możliwość dokonania zmian w menu (z wyłączeniem zestawu nr 5).
Dania gorące do wyboru
Zupy:
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Krem pomidorowy z pesto i parmezanem
Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi i prażonymi migdałami
Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki
Krem pieczarkowy z płatkami parmezanu
Tajska zupa z kurczakiem i warzywami
Zupa cebulową z grzanką serową
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami

Dania główne:
Pieczone w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulką
Grillowana pierś kurczaka w sosie pomidorowym
Roladki z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami
Grillowana pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami
Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym
Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym
Wolno pieczony schab karkowy w sosie z palonego masła
Grillowane szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, boczku i cebuli
Danie gorące dla dzieci (minimum pięć porcji) 20,- zł/porcja
Fileciki z piersi kurczaka, ziemniaki z wody, surówka z marchewki

Wypożyczenie zastawy stołowej dla 20 osób to koszt 260,- zł. Zastawa jest dostarczana w dniu realizacji zamówienia wraz z jedzeniem. W skład wypożyczanej zastawy wchodzi:
- talerze (przekąska, danie główne, deserowe),
- bulionówka + spodek, filiżanka + spodek,
- szkło do napoi zimnych,
- sztućce (widelce, noże, łyżki, widelczyki, łyżeczki).
Istnieje możliwość wypożyczenia podgrzewaczy:
- podgrzewacz + dwa paliwka 80,- zł/szt.
Zastrzegamy, że przy znacznym wzroście cen żywności, energii, gazu koszt menu może ulec zmianie.

Chrzciny, Komunia?

Catering okolicznościowy dla Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - 130,- zł/os.
Bufet zimny
ok. 450 g/os
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Półmisek włoskich wędliny (szynka dojrzewająca, baleron, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Tatar z wędzonego łososia norweskiego z cebulką i koperkiem
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
Bufet gorący
Krem pomidorowy z pesto i parmezanem 300 ml/os.
Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym 150 g/os.
Ziemniaki zapiekane w ziołach 150 g/os.
Buraczki podsmażane 100 g/os.
Słodkości ok 250 g/os.
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Mini serniczki na maślanym biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
Mus czekoladowy z sosem owocowym

Menu 2 - 130,- zł/os.
Bufet zimny
ok. 450 g/os.
Śledzie z cebulką w oleju lnianym
Półmisek mięs pieczonych (karkówka, boczek, pierś z kurczaka) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Carpaccio z buraków z kozim serem i kiełkami
Sałatka ziemniaczana z podsmażanym boczkiem, ogórkiem kiszonym i szczypiorkiem
Sałatka tradycyjna warzywna
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki 300 ml/os.
Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym 150 g/os.
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem 150 g/os.
Buraczki zasmażane 100 g/os.
Słodkości ok 250 g/os.
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Panna cotta z mango
Brownie
Mini tartaletki z kremem cytrynowym i włoską bezą

Menu 3 - 130,- zł/os.
Bufet zimny
ok. 450 g/os.
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Tymbaliki z sandacza z warzywami
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Pulpeciki wieprzowo-wołowe z salsą pomidorową i nachosami
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Sałatka z kolorowych sałat z marynowaną gruszką, serem feta i pestkami słonecznika
Bufet gorący
Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi i prażonymi migdałami 300 ml/os.
Grillowana pierś kurczaka w sosie pomidorowym 150 g/os.
Kopytka z podsmażaną cebulką 150 g/os.
Bukiet warzyw z wody 100 g/os.
Słodkości ok 250 g/os.
Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
Sernik tradycyjny z bakaliami
Bajaderka z mleczną czekoladą
Napoleonka z kremem waniliowym

Menu 4 - 130,- zł/os.
Bufet zimny
ok. 450g/os.
Grillowane roladki z cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Mini croissanty z żółtym serem i warzywami
Śliwka kalifornijska pieczona w boczku
Roladki z łososia norweskiego faszerowane serkiem ziołowym
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Sałatka tabule z warzywami
Sałatka cezar z grillowaną piersią kurczaka, grzankami i parmezanem
Bufet gorący
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami 300 ml/os.
Pieczone w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulką 150 g/os.
Torciki ziemniaczane z podsmażanym boczkiem, cebulką i szczypiorkiem 150 g/os.
Warzywa grillowane 100 g/os.
Słodkości ok 250 g/os.
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Mini babeczki z kajmakiem i prażonymi migdałami
Mini naleśniki z kremem czekoladowym, mascarpone i owocami

Menu 5 - 135,- zł/os.
Bufet zimny
ok. 450g/os.
Caprese z pomidorami malinowymi, świeżą bazylią i oliwą
Mini burgery wołowe z warzywami i sosem cocktailowym
Stripsy z piersi kurczaka z sosami (bbq, czosnkowy, orientalny)
Łosoś norweski na placuszkach ziemniaczanych z serkiem ziołowym
Antipasti -włoskie wędliny z faszerowanymi papryczkami i oliwkami
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Sałatka brokułowa z kukurydzą, grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
Bufet gorący
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki 300 ml/os.
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami 150 g/os.
Ziemniaki pieczone w ziołach 150 g/os.
Buraczki duszone z miodem 100 g/os.
Słodkości ok 250 g/os.
Panna cotta z mango
Mus czekoladowy z sosem owocowym
Mini babeczki kajmakowe z prażonymi migdałami
Mini serniczki na maślanym biszkopcie z musem brzoskwiniowym


Proszę zapoznać się z poniższymi informacjami.
Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 20 osób. W cenę wliczona jest dostawa oraz odbiór brudnych naczyń na terenie Marek. W pozostałych przypadkach koszt transportu jest ustalany indywidualnie. W dowozach nie ma rozgraniczenia na osoby dorosłe i dzieci. Państwo decydujecie jak liczycie dzieci i nam podajecie finalną liczbę gości.
Dania zimne i desery dostarczane są na udekorowanych, porcelanowych półmiskach (nie trzeba nic przekładać, dekorować).
Dania gorące są dostarczane ciepłe w termoporcie (nie trzeba nic podgrzewać, wystarczy przełożyć na półmiski, talerze).

Istniej możliwość dokonania zmian w menu (z wyłączeniem zestawu nr 5).
Dania gorące do wyboru
Zupy:
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Krem pomidorowy z pesto i parmezanem
Krem z zielonych warzyw z grzankami razowymi i prażonymi migdałami
Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki
Krem pieczarkowy z płatkami parmezanu
Tajska zupa z kurczakiem i warzywami
Zupa cebulową z grzanką serową
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i ziemniakami

Dania główne:
Pieczone w boczku roladki z indyka faszerowane pieczarkami i cebulką
Grillowana pierś kurczaka w sosie pomidorowym
Roladki z piersi kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami
Grillowana pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami
Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem w sosie własnym
Pieczone w boczku polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym
Wolno pieczony schab karkowy w sosie z palonego masła
Grillowane szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, boczku i cebuli
Danie gorące dla dzieci (minimum pięć porcji) 20,- zł/porcja
Fileciki z piersi kurczaka, ziemniaki z wody, surówka z marchewki

Wypożyczenie zastawy stołowej dla 20 osób to koszt 260,- zł. Zastawa jest dostarczana w dniu realizacji zamówienia wraz z jedzeniem. W skład wypożyczanej zastawy wchodzi:
- talerze (przekąska, danie główne, deserowe),
- bulionówka + spodek, filiżanka + spodek,
- szkło do napoi zimnych,
- sztućce (widelce, noże, łyżki, widelczyki, łyżeczki).
Istnieje możliwość wypożyczenia podgrzewaczy:
- podgrzewacz + dwa paliwka 80,- zł/szt.
Zastrzegamy, że przy znacznym wzroście cen żywności, energii, gazu koszt menu może ulec zmianie.

Przyjęcia okolicznościowe

Catering na imprezę, catering okolicznościowy? Zajmiemy się wszystkim za Ciebie

Nasza propozycja:

Rozwiń menu aby zobaczyć nasze propozycje

Menu 1 - od 150,- zł/os.
Dania gorące

Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
Bukiet warzyw z wody
Puree ziemniaczane z oliwą truflową
Deser
Beza z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Bufet zimny
Kompozycja serów z owocami i orzechami
Półmisek włoskich wędliny (szynka wędzona, baleron, salami, chorizo) z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Tatar z wędzonego łososia z cebulką i koperkiem
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Sałatka grecka z serem feta i czarnymi oliwkami
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Mini sernik na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Szarlotka z tartymi jabłkami, cynamonem i cukrem pudrem
Torciki orzechowe z musem czekoladowym
Owoce filetowane
Napoje
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy)
Woda mineralna niegazowana

Menu 2 - od 150,- zł/os.
Dania gorące

Krem z białych warzyw z grzankami razowymi i natką pietruszki
Kaczka confit z karmelizowanymi jabłkami
Kopytka podsmażane
Buraczki duszone z miodem
Deser
Beza z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Bufet zimny
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Łosoś pieczony w galarecie
Śliwka kalifornijska pieczona w boczku
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki z szynki dojrzewającej z serem brie, suszonymi pomidorami i rukolą
Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem feta i słonecznikiem
Sałatka z kurczakiem curry, selerem naciowym, kukurydzą, czerwoną cebulą i makaronem orzo
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Panna cotta z sosem mango
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Mus czekoladowy z sosem owocowym i czekoladą
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana

Menu 3 - od 160,- zł/os.
Dania gorące

Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Dania podane na półmiskach
Polędwiczki wieprzowe pieczone w boczku z sosem z leśnych grzybów
Grillowana pierś z kurczaka w sosie pomidorowym
Panierowane fileciki z kurczaka (dla dzieci)
Młode ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Podsmażany ryż jaśminowy z warzywami
Bukiet surówek
Bufet zimny Śledzie z cebulką w oleju lnianym
Półmisek wędliny (szynka, salami, boczek, kiełbasa wiejska, kabanosy) z marynatami
Pasztet domowy z chrzanem, żurawiną i marynowanymi grzybkami
Roladki schabowe po warszawsku
Jajka faszerowane z majonezem i szczypiorkiem
Sałatka z pieczonych ziemniaków, z podsmażanym boczkiem i cebulą
Sałatka tradycyjna warzywna
Pieczywo mieszane
Masło
Bufet deserowy
Tort bezowy z kremem owocowym, sosem z czarnej porzeczki i owocami
Sernik wiedeński z rodzynkami
Szarlotka z tartych jabłek z cynamonem i cukrem pudrem
Owoce filetowane
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana

Menu 4 - od 160,- zł/os.
Obiad

Krem pomidorowy z pesto i parmezanem
Rosół wiejski z kluseczkami, marchewką i natką pietruszki
Roladki z indyka pieczone w boczku, faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami
Warzywa grillowane
Torciki ziemniaczane z oliwą truflowa, podsmażanym boczkiem i cebulką
Deser
Mus czekoladowy z sosem owocowym
Bufet zimny
Roladki z grillowanej cukinii z serkiem czosnkowym i suszonymi pomidorami
Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem i kiełkami
Mini burgery wołowe z warzywami i sosem cocktailowym
Mini croissanty z grillowana piersią kurczaka
Stripsy z sosem bbq i orientalnym
Sałatka z grillowanych warzyw z kremowym octem balsamicznym, fetą i pestkami słonecznika
Sałatka z kolorowych sałat z gruszką, serem feta i słonecznikiem
Bufet deserowy
Mini ptysie z bitą śmietaną i cukrem pudrem
Mini tartaletki z kremem czekoladowym i orzechami
Mini serniczki na biszkopcie z musem brzoskwiniowym
Panna cotta z sosem mango
Owoce filetowane
Danie gorące
Strogonow z bułeczkami
Napoje gorące
Kawa z ekspresu ciśnieniowego (mleko, cukier)
Herbata czarna, zielona, owocowa (cytryna, cukier)
Soki owocowe (jabłko, pomarańcz)
Woda mineralna niegazowana

Podana cena obowiązuje dla zamówień minimum 35 osób. Oferta niedostępna w maju.

Koszty dodatkowe ustalane indywidualnie:
- Wypożyczenie zastawy stołowej (talerze, sztućce, szkło do soków/wody, dzbanki)
- Wypożyczenie bielizny stołowej (obrusy, serwetki)
- Przygotowanie stołów oraz sprzątnięcie miejsca cateringu
- Transport
- Obsługa kelnerska, kucharska
- Sprzęt ciężki (namioty, krzesła z pokrowcami, stoły)

Zastrzegamy, że przy znacznym wzroście cen żywności, energii, gazu koszt menu może ulec zmianie.